Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

Szeretettel köszöntelek oldalamon. Hosszú hónapok tervezése, tesztelése, háttérmunkája után útjára indul a Flame ‘N Home webáruház. Tele vagyok ötletekkel, így hosszú távú célom egy olyan webshop felépítése, ahol kizárólag olyan természetes és környezetbarát anyagokból készült termékeket vásárolhatsz meg, amelyek feltöltik lelkedet. Ennek első lépéseként mutatom be a kézzel készített 100% natúr szójaviaszból készült illatgyertyáimat, spirituális gyertyáimat és a hozzájuk kapcsolódó ajándékboxokat, illetve a relax termékeket.

Szabó Ágnes vagyok, a Flame ‘N Home megálmodója, alapítója. Mindig is természetkedvelő ember voltam, hiszek abban, hogy az ember csak akkor lehet teljes, ha harmóniában él a természettel. Páratlan élmény, amikor az erdőben barangolva hallod a fák suhogását, a végtelenül békés csendet, majd észre sem veszed, hogy elkezdesz együtt lélegezni a természettel és lelassulsz, megnyugszol. Rohanó modern világunkban sajnos az ember sokszor elfelejti megélni ezeket a pillanatokat.

Hosszú ideje kerestem az utamat azzal kapcsolatban, hogy olyan vállalkozást indítsak, amelyben a termékeknél a saját kezem munkája is benne van. Az sem volt soha kérdés számomra, hogy csak olyan természetes anyagokkal szeretnék alkotni, foglalkozni, amelyek műanyagmentesek, gyártásuk minél kisebb ökológiai lábnyomot hordoz. Így találtam rá a szójaviasz gyertyákra. A világuk teljesen elvarázsolt, hiszen már gyerekkoromban is próbálkoztam gyertyaöntéssel, de felnőttként ódzkodtam a nem túl környezetbarát paraffintól. Régóta vonzódom az ásványokhoz, kristályokhoz is, lenyűgöznek színeik, formáik, hatásaik, így nagyon örültem, hogy ezt a szenvedélyemet tudom párosítani a gyertyaöntéssel. Ennek eredményeképpen születtek meg spirituális gyertyáim, amelyek között találtok csillagjegyeknek szóló gyertyákat, csakra gyertyákat és olyanokat is, amelyek kifejezetten manifesztációhoz, bevonzáshoz használhatók. Hiszem, hogy az embernek hatalmas teremtő ereje van, csak tudatosan kell használnunk ezt az erőt. Ebben is próbálok segíteni ezekkel a gyertyákkal, a kristályok erejét felhasználva egyfajta lelki támogatásként.

A webshopban található összes szójaviasz termék 100% natúr szójaviaszból készül, amelyet egyesével, gondos odafigyeléssel öntök ki és illatosítok kis műhelyemben. Minden alapanyagom prémium minőségű, vegán, állatkísérlet-mentes, és a termékek csomagolásához is kizárólag 100%-ban lebomló, újrahasznosítható papír alapú anyagokat használok. Hiszek abban, hogy az utóbbi években kezdődött “zöld hullám” nemcsak egy divat, hanem egyre több ember ismeri fel, hogy a Földet nem lehet végtelen ideig kizsákmányolni és hogy minden egyes ember felelőssége, hogy óvja a környezetét. Termékeimmel szeretnék én is hozzájárulni ahhoz, hogy egyre többen töltsék meg lelküket és otthonukat természettel, vagyis olyan tárgyakkal, amelyek kiszoríthatják az életünkből a szintetikus, műanyag tömegcikkeket.

Hosszú távú célom, hogy a gyertyákon túl minél több olyan termékkel bővítsem kínálatomat, amely vagy az otthonod díszeként, vagy a lelkedet feltöltve közelebb hoznak Téged is a természethez. Hiszek benne, hogy egy otthon akkor az igazi, ha lelkileg is táplálja, pozitív energiával tölti fel tulajdonosát, amely mind hozzájárul, hogy kicsit kilépve a rohanó világunkból - belépve otthonunkba lelassuljunk, élvezzük az élet apró örömeit, megéljük a pillanatokat.

Az oldal tetejére