Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden, amit a spirituális termékeinkről tudni érdemes

Minden, amit a spirituális termékeinkről tudni érdemes
Ásványokkal készült gyertya kollekcióinkat különböző kristályok ihlették. Minden ásványnak egyedi rezgése van, amelyeket a gyertyánk alapanyagaként használt 100% tiszta, natúr szójaviasz könnyedén továbbít felénk. Gyertyáinkat használhatod manifesztáláshoz, bármilyen spirituális gyakorlathoz, de akkor is, ha szimplán csak a csodás természet alkotta különleges kristályok szépségében szeretnél gyönyörködni, miközben az illatgyertyádat élvezed. Egyedi kézzel készült termékek, amelyek tökéletes ajándékként szolgálhatnak bármilyen alkalomra.
VIBE ásványgyertyák

VIBE ásványgyertya kollekciónk közel 30 fajta különböző ásvánnyal elérhető. A termékek megalkotásánál igyekeztünk nagyon gondos odafigyeléssel összeállítani a gyertyát. Mindenképpen szerettük volna, ha már a termék neve elárulja a kristály legfőbb hatását. Így született meg többek között a Calm VIBE ametiszttel készült nyugtató hatású gyertya, vagy épp az Abundance VIBE bőséget bevonzó gyertya.

A termékek használhatók akár manifesztációhoz is. Igyekeztünk irányt mutatni ezzel kapcsolatban, így minden egyes gyertyánál jeleztük, hogy miben lehet az adott kristály a segítségedre. Ezenkívül összeállítottunk egy manifesztációs útmutatót is, amely szintén a segítségedre lehet a vágyaid, céljaid elérésében. Ezen információkat megtalálod minden egyes VIBE ásványgyertya termék oldalán. A szívünk-lelkünk benne van minden egyes elkészített gyertyában, így bízunk benne, hogy te is olyan örömmel fogod használni, mint amekkora örömet okozott számunkra az elkészítése.

 

Csakra gyertyák

Csakra gyertya kollekciónkban megtalálható mind a hét csakrához tartozó színű, illatvilágú gyertya. A tervezés fázisában minden egyes gyertyát nagyon gondos odafigyeléssel állítottunk össze, hogy a megfelelő színhez a megfelelő ásványok, díszítőelemek kerüljenek. Így került. pl. a gyökér csakragyertya tetejére gránát és jáspis, illetve a hozzá tartozó illat kifejezetten földes illatjegyekből áll (pl. tőzegmoha, vetiver). A világoskék torokcsakra illatai nem is lehetnének mások, mint a borsmenta és az eukaliptusz, ásványai pedig az apatit és a lapis lazuli. 

Minden terméknél egy külön fülön összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat az adott csakráról. Találsz leírást arról, hogy mit tapasztalhatsz, ha a csakrád harmonikusan működik, túlműködik vagy alulműködik, illetve adunk néhány tippet ahhoz is, hogy hogyan tudod harmonizálni.

 

Horoszkóp gyertyák

A csillagjegyekhez kapcsolódó Horoszkóp gyertya kollekciónkat nem titkoltan azzal a céllal alkottuk meg, hogy az ezotéria kedvelőinek ajándékötletként ötvözzük a károsanyag mentes, vegán, natúr szójaviaszból készült gyertyát a különböző ásványokkal, mindezt feldobva a csillagjegyekhez passzoló illatokkal. Így jött létre pl. a Nyilasoknak szóló szodalittal díszített Lift Your Mood pezsdítő illatú gyertyánk, vagy a Mérlegeknek készült rózsakvarccal díszített, kifinomult lágy gyümölcsös-virágos Juicy Delight illatú gyertyánk. Bónuszként minden darab tetején találsz egy kis viaszkorongot, amely az adott zodiákus csillagképet ábrázolja.

Az oldal tetejére